Pennun hankinta

Bluelaga's pentu luovutetaan:


- Rekisteröitynä Suomen kissaliitossa ja Fifessä -      

-Mikrosirutettuna-

 - Aikaisintaan 13 viikon ikäisenä -       

- Madotettuna ja rokotettuna -    

- Eläinlääkärin tarkastamana -   

- Pentupaketin kera (sis. hoito-ohjeet, ruokaa ja leluja) -

- Sisäkissaksi (ulkoilu ainoastaan kissoille tarkoitetussa ulkotarhassa, verkotetulla/lasitetulla parvekkeella tai valjaissa) - 

- Sosiaalisena ja sisäsiistinä -

- Vakuutettuna Agrian piilevät viat vakuutuksella -

Ennen kissan hankkimista kannattaa miettiä seuraavia asioita:

Olenko valmis huolehtimaan kissasta koko sen eliniän, ja olenko valmis antamaan aikaani kissan hoitoon ja huolenpitoon ? Kissan rokotukset ja muut lääkärikulut maksavat. Onko minulla tiedossa hoitopaikka kissalleni kun lähden matkalle? Onko perheessäni mahdollista pitää kissaa (esim. allergia)? Kissan kanssa eläessä sohvaan saattaa tulla kynnenjälkiä, koriste-esineitä saattaa mennä rikki tai kukat saattavat joutua kissan "käsittelyyn"?

Bluelaga´s - pentu luovutetaan rakastavaan ja vastuuntuntoiseen kotiin, jossa kissalle on tarjolla laadukasta ruokaa ja hyvää hoitoa. Toivomme, että pennut saavat kodin, jossa niitä rakastetaan perheenjäseninä. Niiden terveyttä, hyvinvointia ja turvallisuutta vaalitaan.

Jokainen kissa on yksilö, oma persoonansa. Kissa on myös laumaeläin, joka viihtyy lajitovereidensa seurassa erityisesti jos muu perhe joutuu olemaan paljon pois. Yksin ollessaan Don Sfinx saattaa pitkästyä ja ainoana kissana ollessaan aktiviteetteja onkin hyvä olla runsaasti tarjolla. Järkevä vaihtoehto on ottaa sisarukset samasta pentueesta, mutta kaverin voi hankkia myöhemminkin.

Pennut myymme pääosin lemmikki/näyttelytasoisina ja leikattuina. Siitoskissaa haluavan on oltava rekisteröitynyt kasvattaja.

(Rajoittaaksemme kissojen määrää kodissamme, etsimme myös vastuullisia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja.)  

Bluelaga´s- pennusta kiinnostuessasi voit tehdä alustavan varauksen ottamalla yhteyttä. Meillä on käytössä varausmaksu, joka maksetaan lopullisen varauksen yhteydessä. Loput viimeistään ennen pennun luovutusta. Varausmaksun maksaessasi sitoudut ostamaan pennun. Mikäli kauppa peruuntuu ostajan toimesta, varausmaksua ei palauteta. Jos myyjä jostain syystä peruu kaupan, varausmaksu palautetaan ostajalle.


© 2017 Bluelaga´s / Rakkaudesta kissoihin, kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!